14+
تجربه کاری
معلومات

موسسه اجتماعی و انکشافی توحید

موسسه اجتماعی و انکشافی توحید (TSDO) یک موسسه مستقل، غیردولتی، غیرانتفاعی، غیر سیاسی و غیر مذهبی است که در سال 2010 تأسیس شد. دفتر مرکزی TSDO در ولایت کابل و دفاتر منطقه ای ان در سه ولایت قندهار، هلمند و ننگرهار بوده که در 17 ولایت افغانستان فعالیت دارد.

این موسسه برای کمک به افغانستان توسعه‌یافته، مدرن و باثبات و برای تأمین عملیات امداد، توانبخشی و توسعه از طریق کمک‌ها در زمینه‌های آموزش، امنیت غذایی، معیشت، کشاورزی و مالداری، (واش WASH، بهداشت و تغذیه) ، مشاوره، صلح اجتماعی و حل مناقشات در سراسر افغانستان از طریق نگهداری مشارکت نزدیک، و شراکت با ذینفعان داخلی و خارجی تاسس شده است.

از دسامبر ۲۰۱۰ تاکنون، TSDO در حال بهبود و توسعه یک تیم موقت با توانایی تولیدی کافی برای اجرای عملیات، مدیریت و اجرای تلاش‌های با کیفیت برای توسعه اجتماعی و اقتصادی افغانستان در مناطقی که با دیدگاه و مأموریت سازمانی همخوانی دارند،  مشغول بوده است.

دیدگاه ما

دیدگاه ما

دیدگاه موسسه TSDO یک افغانستان صلح آمیز، مرفه، باثبات ، عاری از خشونت و تبعیض است، که در آن همه شهروندان از ارزش های اقتصادی، اجتماعی وآموزشی برخوردار باشند.

ماموریت

ماموریت

ماموریت ما تضمین رفاه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جوامع و افراد با تمرکز ویژه بر افراد فقیر و آسیب پذیر است تا آنها بتوانند مشارکت کنند.

اهداف

اهداف

هدف ما مشارکت در یکپارچگی اجتماعی واقتصادی کشور میباشدو ما به عنوان یک موسسه ملی در توسعه و بلند بردن ظرفیت این موسسه در تمام نقاط افغانستان فعالیت های خود را انجام خواهیم داد.

TSDO

تحلیل متنی

افغانستان با حدود 38 میلیون جمعیت یکی از فقیرترین کشورهای جهان است که از 40 سال جنگ و 5 سال خشکسالی شدید رنج می برد. که کمترین میزان اوسط عمر را در جهان دارد و میزان سواد طبق برآورد سازمان ملل کمتر از 10 درصد برای مردان و کمتر از 2 درصد برای زنان است. افغانستان نیز در منطقه زلزله زده قرار دارد. آخرین زمین لرزه بزرگ در سال 1998 بود که 7000 نفر را کشت و 165000 نفر دیگر را در ولایت بدخشان و پکتیکا تحت تاثیر قرار داد. انکشاف افغانستان به ایجاد یک سیستم مالیه عمومی موثر و خودکفا بستگی دارد. بیشترین جمعیت افغانستان همیشه نا امنی غذایی بوده اند. حتی قبل از جنگ، تولیدات کشاورزی محلی تنها 50 درصد نیازهای آن را تامین می کرد و وضعیت در طول سال های جنگ بدتر شد. ترکیبی از پایه زراعت کم، برگشت محدودی به مالداری و فرصت های درآمدی دیگر همیشه به این معنی است که بسیاری از خانواده ها برای بقا تلاش میکند.

همانطور که قبلاً ذکر شد اکثر جمعیت در مناطق روستایی همیشه با کمبود مواد غذایی مواجه بوده اند، این امر توسط یک فاجعه طبیعی مکرر مانند خشکسالی، رانش زمین و سیل بین سال های 1999 تا 2023 تحریک شده است.

برخی از دلایل ناامنی غذایی عبارت بودند از:
• مناطق ناامن کاری.
• نبود فرصت های شغلی
• پایین بودن مهارت های تجاری .
• حمایت و پشتیبانی ضعیف دولت
• کمبود اراضی آبی.
• فصل زراعی کوتاه، به دلیل زمستان طولانی و سرد.
• فرسودن وسیع خاک.
• زمین های زراعتی کمتر برای کشت – دامنه های سنگی شیب دار و دره های باریک.
• کمبود نهاده های زراعتی- عدم کود، کمبود بذر اصلاح شده و شیوع آفت کش ها.
• خشکسالی و کمبود بارندگی.
• بلایای طبیعی مکرر – مانند زلزله، خشکسالی و سیل.
• سیستم آبیاری ضعیف | نبود جاده قابل ردیابی

TSDO

مداخلات استراتژیک

الف: برنامه اقدام کوتاه مدت

الف: برنامه اقدام کوتاه مدت

  1. خطر بحران
  2. امنیت غذایی
  3. ایجاد شغل
  4. بهبود معشیت
  5. پاسخ اضطرار ی
  6. تغذیه 
  7. صلح اجتماعی و حل تعارض
  8. انسجام اجتماعی
ب: برنامه اقدام دراز مدت

ب: برنامه اقدام دراز مدت

  1. توسعه اجتماعی-اقتصادی
  2. انسجام اجتماعی و توانمندسازی
  3. توانبخشی، بهبود و توسعه اقتصادی.
  4. امنیت غذایی و معیشت
  5. صلح اجتماعی و حل تعارض.
  6. آموزش و ظرفیت سازی.
  7. زراعت
  8. توسعه تاب آوری
  9. صحت (BPHS & WASH)
  10. ساخت زیرساخت ها و پناهگاه های زراعت و آبیاری.
  11. تحقیق (پایه، میانی، نهایی و ارزیابی تاثیر).
ارزشهای اصلی

ارزشهای اصلی

نقش و مبانی شریعت، تنوع، حقوق بشر و
شفافیت

TSDO

پالسی و قانونمند سازی

TSDO یک موسسه غیر دولتی بوده که به عنوان یک نهاد تطبیق کننده در وزارت محترم اقتصاد به اساس لیسنس نمبر 1884  ثبت و راجستر میباشد و TSDO خود را برای تمام کمک کنندگان؛ سازمان‌های دولتی یا غیردولتی، ملی یا بین‌المللی، فعالیت‌ها، تلاش‌ها و هر اقدام مورد نیاز اماده میسازد.  

TSDO طبق قوانین و مقرراتی که در اساسنامه آن آمده است عمل می‌کند، که برای تمام پروژه‌ها/برنامه‌ها و کارکنان عملی ‌میشود. و همچنان  به اساس بودجه و پالیسی تمویل کنندگان خود را اماده میسازید.

TSDO

پالیسی و قانونمند سازی

1. پالسی منابع بشری TSDO (پالسی منایع بشری و روش ان، وظیفه مراقبت، مدیریت معاشات و دستمزد)
2. پالسی مالی و تدارکات TSDO
3. پالسی مدیریت
4. پالسی مدیریت پول نقد
5. پالسی حمایت از کودکان
6. محافظت در برابر آزار و اذیت جنسی،
پالسی استثمار و سوء استفاده
7. پالسی تدارکات
8. پالسی  ضد کلاهبرداری
9. پالسی نظارت و ارزیابی
10. برابری جنسیتی
11. پالسی مدیریت ریسک
12. پالسی ضد تروریسم
13. پالسیICT
14. دستور لوجستیک
15. قانون رفتار.

×